Zaterdagmiddag 29 juni 2019: eindpresentatie in de Fonkel. Alle dansleerlingen doen mee….

Zie voor gedetailleerde info onze laatste nieuwsbrief!

Zaterdag 23 juni:

13.30 doorloop in het Speelhuis (aanwezig 13.00)

16.30 eerste voorstelling

19.00 tweede voorselling

 

Toegangskaarten te verkrijgen via het Speelhuis

Het seizoen 17/18 sluiten we weer af met een voorstelling in theater het Speelhuis.

Alle dansleerlingen doen dan mee. De voorstellingen zijn op zaterdag 23 juni.

Op zaterdagmiddag 23 juni is er ook een doorloop in het theater.

 

Toeganskaarten zijn verkrijgbaar via het Speelhuis

De datum voor de eindpresentatie in de Fonkel is bekend:

Zondagmiddag 2 juli 2017!

De voorstellingen zijn om 14.00 uur en om 16.00 uur. 

Toegansbewijzen te verkrijgen via de balletstudio (tijdens de lessen of via mail)

Het einde van het seizoen 16/17 sluiten we af met een eindpresentatie in de Fonkel. Datum volgt nog maar zal voor 99 % eind juni zijn. Dat doen we met onze oudere leerlingen (vanaf bovenbouw basisschoool).

Voor de kleintjes zullen er dan kijklessen georganiseerd worden.

Omdat we dit jaar 20 jaar bestaan zal er op zaterdag 25 juni door alle dansleerlingen een voorstelling gegeven worden in theater het Speelhuis te Helmond.

“Since 1996” is te zien om 14.30 uur en om 17.00 uur

 

Kaarten voor deze voorstellingen zijn te verkrijgen via de website van theater het Speelhuis.

De foto’s van onze voorstellingen op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni zijn te bekijken en te bestellen op de website van onze fotografe Cindy Boselie: www.ik-ben-mooi.nl

 

Ook is er een dvd opname gemaakt. De dvd is voor 10,00 te besteleen via de balletstudio. Dat kan via een mail naar info@balletstudioankdevoogd.nl

Het seizoen 2014/2015 sluiten we af met onze tweejaarlijkse voorstelling in theater het Speelhuis.

Deze voorstelling “Bla Bla Magazine” zal plaatsvinden op zaterdag 27 juni (19.30 uur) en zondag 28 juni (14.30 uur).

Entreekaarten voor deze voorstelling zijn vanaf 1 juni te verkrijgen bij theater het Speelhuis (telefonisch, via website of aan de balie). Volwassenen betalen € 12,00 en kinderen t/m 12 jaar   € 8,00.

Alle leerlingen dans doen aan beide voorstellingen mee m.u.v. de peuters die alleen op zondagmiddag zullen optreden.

Info voorstelling en kaartverkoop:

We zijn al weer een hele poos druk bezig met de voorbereidingen voor onze voorstellingen  “Bla Bla Magazine” in theater het Speelhuis op zaterdag 27 juni (avondvoorstelling, aanvang 19.30 uur) en zondag 28 juni (middagvoorstellingen, aanvang 14.30 uur).

De leerlingen (behalve de peuters: alleen zondag) doen met alle voorstellingen mee en het belooft weer iets moois te worden.

Dringend verzoek aan iedereen om deze laatste weken hun beste beentje voor te zetten en naar alle lessen te komen. Niet alleen voor jezelf is dat goed maar ook voor de groep waarmee je danst is het fijn compleet te zijn. Het is belangrijk om samen de dansen te oefenen en af te werken. Spreek daarom geen andere activiteiten/zaken af ten tijde van je les.

 Op zaterdagmiddag 27 juni zal de generale repetitie plaatsvinden, die om 12.00 uur begint. Het schema voor deze doorloop, ook met jouw eindtijd van de doorloop, wordt nog verstrekt. Wel moeten alle dansers om 11.30 uur in het Speelhuis aanwezig zijn.

Verdere uitgebreide informatie over deze doorloop en de voorstellingen wordt zoals al gezegd nog verstrekt.

 Na deze doorloop heb je nog de tijd even om naar huis te gaan (Speelhuis gaat dicht) voordat je weer om 18.00 uur terug moet zijn voor de voorstelling die avond. Gebruik die tijd dan ook om wat rust te nemen……

 Natuurlijk hebben we voor deze voorstelling weer hulp nodig bij het begeleiden van de dansers tijdens de generale repetitie en de voorstellingen. Gelukkig zijn er al enthousiaste aanmeldingen maar er doen veel jonge leerlingen mee!! Als je wilt helpen, geef dat dan door bij  Myrthe, Huy, Diana, Anne of Ank. Graag aangeven bij welke voorstelling je wilt begeleiden. Je kunt het ook mailen! Bij voorbaat dank voor je medewerking.

Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf maandag 1 juni te koop bij het Speelhuis (0492-587000). Entreeprijs:  € 12,00 en voor kinderen t/m 12 jaar bedraagt de entreeprijs  € 8,00.  

In tegenstelling tot andere jaren koop je deze keer meteen een plaatsbewijs met stoelnummer!!! Ben dus bijtijds…….

27 en 28 juni 2015 voorstelling in het Speelhuis

                                                                                     ZORG VOOR VEEL FANS!!!!!

Foto’s van de eindpresentatie in de Fonkel op 22 juni zijn te bekijken en te bestellen op:

www.ik-ben-mooi.nl


Gister naar de finale van SYTYCD gekeken, morgen naar het Speelhuis voor de dansvoorstelling Rocco. Je bent dansliefhebber of niet.....

Niet gecharmeerd vd sportschool? Wel graag bewegen? Bodyfit, Pilates en Zumba! Bij ons kleine groepen, aandacht, goede begeleiding en sfeer!

Na lange tijd van afwezigheid zijn we weer actief op Facebook!

Wil je zeker zijn v.e. plekje in de les van jouw voorkeur? Wacht dan niet tot de open lesweek maar meld je nu alvast aan voor een proefles!

Op 2 september starten onze lessen. De 1e week is er weer open lesweek. Mooie gelegenheid om kennis te maken met de diverse disciplines.

Vanavond eerste zumba les vd zomercyclus. Ook niet leden kunnen meedoen! Mooie kans vrijblijvend te kijken hoe onze zumba lessen eruit zien!

www.fotopeet.nl