Ank de Voogd (1960)

In 1996 heeft Ank de gelijknamige studio opgericht. Zij heeft al ruim 35 jaar ervaring in het lesgeven in diverse dansvormen bij zowel kinderen als volwassenen. In 2008 heeft zij een intensieve opleiding tot pilatesdocent afgerond. De lessen bodyfit, pilates, peuterdans worden door Ank gegeven.

 

Myrthe Gaasterland (1985)

Na haar opleiding tot klassen assistent is Myrthe gestart aan de dansacademie in Arnhem met de opleiding dansdocent en heeft in 2011 haar diploma behaald. Zij geeft op diverse balletscholen les en verzorgt bij balletstudio Ank de Voogd de lessen klassiek op donderdag.

  

Anouk van Hout (1990)

Anouk danst al jaren bij onze studio. Sinds eind 2013 heeft Anouk haar eigen onderneming: Anouk Dans & Sport. Zij geeft intussen bij diverse dans- en sportscholen hiphop en zumba lessen en werkt ook met demoteams. Bij onze studio geeft Anouk hiphop op dinsdag.


Diana Teurlings(1980) 

Diana heeft een jarenlange ervaring in het geven van hiphop lessen. En dat in de ruimste zin des woords: electric boogie, locking, breakdance, krumping, whackin'/voguein'/steppin', sexy streetdance en lyrical hiphop. Maar ook clipdance, showdance, burlesque en zumba. Ook is zij actief geweest bij de IDO (International Dance Organization) als wedstrijdcoordinator en jurylid. Zo heeft zij bijv. in 2007 gejureerd bij het WK hiphop in Bremen. Kortom erg veelzijdig. Diana geeft de hiphoplessen op vrijdag.

 

Marleen Manders (1990)

Marleen is in 2015 afgestuurd aan de dansacademie in Tilburg als uitvoerend danser. In 2011 behaalde ze al haar diploma dansdocent (mbo). Naast het lesgeven wil Marleen nog bij diverse producties blijven dansen. Marleen geeft de lessen modern op woensdag. 

 

www.fotopeet.nl