Balletstudio Ank de Voogd wordt m.i.v. seizoen 2019-2020 overgenomen door Danstijd o.l.v Eefje den Hertog

Eefje den Hertog (1984)

Eefje is via de vooropleiding aan de Fontys Dansacademie in Tilburg doorgestroomd naar docentenopleiding. Na het behalen van haar diploma heeft zij zich nog verder ontwikkeld tijdens een extra jaar theaterdans uitvoerend met als specialisatie moderne dans. Vanaf 2007 werkzaam als dansdocent en gewerkt op verschillende balletscholen en kunstcentra. In 2015 is zij gestart met haar eigen balletstudio DANSTIJD. 

Eefje geeft de lessen op maandag, woensdagochtend en -middag, vrijdag en zaterdag.

 

2 bekende gezichten blijven ook lesgeven bij Danstijd:

Myrthe Gaasterland (1985)

Na haar opleiding tot klassen assistent is Myrthe gestart aan de dansacademie in Arnhem met de opleiding dansdocent en heeft in 2011 haar diploma behaald. Zij geeft op diverse balletscholen les en verzorgt de lessen klassiek op donderdag.

Marleen Manders (1991)

Marleen is in 2015 afgestuurd aan de dansacademie in Tilburg als uitvoerend danser. In 2011 behaalde ze al haar diploma dansdocent (mbo). Naast het lesgeven wil Marleen nog bij diverse producties blijven dansen. Zij is als danser verbonden aan Spin Echo en is performing art danser bij Close Act Theatre. Marleen geeft de lessen modern op woensdag.

Hiphopdocenten:

Dirkje van der Linden

Afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas Institute for performinf Arts in Amsterdam. Zij gaat de lessen hiphop geven op dinsdagmiddag voor de groepen 3-5 en 6-8

 

Kai Tholen (1987)

Kai geeft de lessen hiphop op dinsdagavond

 


Gister naar de finale van SYTYCD gekeken, morgen naar het Speelhuis voor de dansvoorstelling Rocco. Je bent dansliefhebber of niet.....

Niet gecharmeerd vd sportschool? Wel graag bewegen? Bodyfit, Pilates en Zumba! Bij ons kleine groepen, aandacht, goede begeleiding en sfeer!

Na lange tijd van afwezigheid zijn we weer actief op Facebook!

Wil je zeker zijn v.e. plekje in de les van jouw voorkeur? Wacht dan niet tot de open lesweek maar meld je nu alvast aan voor een proefles!

Op 2 september starten onze lessen. De 1e week is er weer open lesweek. Mooie gelegenheid om kennis te maken met de diverse disciplines.

Vanavond eerste zumba les vd zomercyclus. Ook niet leden kunnen meedoen! Mooie kans vrijblijvend te kijken hoe onze zumba lessen eruit zien!

www.fotopeet.nl