Ank de Voogd (1960)

In 1996 heeft Ank de gelijknamige studio opgericht. Zij heeft al ruim 35 jaar ervaring in het lesgeven in diverse dansvormen bij zowel kinderen als volwassenen. In 2008 heeft zij een intensieve opleiding tot pilatesdocent afgerond. De lessen bodyfit, pilates, peuterdans worden door Ank gegeven.

 

Myrthe Gaasterland (1985)

Na haar opleiding tot klassen assistent is Myrthe gestart aan de dansacademie in Arnhem met de opleiding dansdocent en heeft in 2011 haar diploma behaald. Zij geeft op diverse balletscholen les en verzorgt bij balletstudio Ank de Voogd de lessen klassiek, jazz/modern, kidswing, hiphop en essentrics op maandag en donderdag. Myrthe is momenteel in opleiding tot docent 'essentrics'. Daarnaast is Myrthe als docent verbonden aan 'de Stilte'. Dit gezelschap richt zich op het ontwikkelen en uitvoeren van producties voor kinderen.

 

Huy Truong (1992)

Huy geeft inmiddels een aantal jaren bij verschillende scholen hiphop en breakdance. Samen met Jowha van der Laak vormt hij het duo 2Fusion dat in het voorjaar van 2014 Europees kampioen is geworden en in augustus van datzelfde jaar zilver heeft behaald op het WK hiphop (IDO) in Glasgow. Ook heeft dit duo in het najaar van 2014 mee gedaan met de talentenshow Holland's got talent! De breakdancelessen op zaterdag worden door Huy verzorgd.

 

Anouk van Hout (1990)

Anouk danst al jaren bij onze studio. Sinds eind 2013 heeft Anouk haar eigen onderneming: Anouk Dans & Sport. Zij geeft intussen bij diverse dans- en sportscholen hiphop en zumba lessen en werkt ook met demoteams. Bij onze studio geeft Anouk hiphop op dinsdag.


Diana Teurlings(1980) 

Diana heeft een jarenlange ervaring in het geven van hiphop lessen. En dat in de ruimste zin des woords: electric boogie, locking, breakdance, krumping, whackin'/voguein'/steppin', sexy streetdance en lyrical hiphop. Maar ook clipdance, showdance, burlesque en zumba. Ook is zij actief geweest bij de IDO (International Dance Organization) als wedstrijdcoordinator en jurylid. Zo heeft zij bijv. in 2007 gejureerd bij het WK hiphop in Bremen. Kortom erg veelzijdig. Diana geeft de hiphoplessen op vrijdag.

 

Marleen Manders (1990)

Marleen is in 2015 afgestuurd aan de dansacademie in Tilburg als uitvoerend danser. In 2011 behaalde ze al haar diploma dansdocent (mbo). Naast het lesgeven wil Marleen nog bij diverse producties blijven dansen. Marleen geeft de lessen modern op woensdag. In het seizoen 16/17 zal zij ook de lessen waarnemen van Myrthe gedurende de periode dat Myrthe met zwangerschapsverlof is.

.

www.fotopeet.nl