Ank de Voogd (1960)

In 1996 heeft Ank de gelijknamige studio opgericht. Zij heeft al bijna 40 ervaring in het lesgeven in diverse dansvormen aan zowel kinderen als volwassenen. In 2008 heeft zij een intensieve opleiding tot pilatesdocent afgerond. De lessen bodyfit, pilates, peuterdans worden door Ank gegeven.

 

Myrthe Gaasterland (1985)

Na haar opleiding tot klassen assistent is Myrthe gestart aan de dansacademie in Arnhem met de opleiding dansdocent en heeft in 2011 haar diploma behaald. Zij geeft op diverse balletscholen les en verzorgt bij balletstudio Ank de Voogd de lessen klassiek op donderdag.

  

Anouk van Hout (1990)

Anouk danst al jaren bij onze studio. Sinds eind 2013 heeft Anouk haar eigen onderneming: Anouk Dans & Sport. Zij geeft intussen bij diverse dans- en sportscholen hiphop en zumba lessen en werkt ook met demoteams. Bij onze studio geeft Anouk hiphop op dinsdag.

 

Marleen Manders (1991)

Marleen is in 2015 afgestuurd aan de dansacademie in Tilburg als uitvoerend danser. In 2011 behaalde ze al haar diploma dansdocent (mbo). Naast het lesgeven wil Marleen nog bij diverse producties blijven dansen. Zij is als danser verbonden aan Spin Echo en is performing art danser bij Close Act Theatre. Marleen geeft de lessen modern op woensdag. 

 

Amber Droog (1996)

Amber is in juni 2018 afgestudeerd aan de dansacademie Tilburg als all round docent dans. Als kind is Amber begonnen met hiphop. Aangestoken door het dansvirus heeft zij als tiener naast hiphop ook andere dansvormen opgepakt. Ervaring met alle disciplines! Naast danslessen geeft ze ook yoga en sportlessen. Ook is ze actief (dans)blogger. Amber geeft op diverse balletscholen les en vanaf seizoen 2018-2019 geeft ze in onze studio op maandag de lessen ADV, kidswing, hiphop en yoga. Op vrijdag de lessen hiphop.

www.fotopeet.nl