Zaterdagmiddag 29 juni eindpresentatie in de Fonkel. Alle dansleerlingen doen mee!

Op woensdag 26 december 2018 gaat de derde Helmondse musical in premiere: de uitvinders van het trainingspak. In totaal 10 voorstellingen in theater het Speelhuis. Ank is ook nu weer verantwoordelijk voor de choreografie en de beweging!

Zaterdag 23 juni 2018 onze tweejaarlijkse voorstelling in theater het Speelhuis

Zondag 2 juli 2017 sluiten wij het cursusjaar af met een eindpresentatie in de Fonkel. 

De data voor de tweejaarlijkse voorstelling in 2018 in theater het Speelhuis zijn bekend: zaterdag 23 en zondag 24 juni!

Op 25 juni 2016 sluiten we ons seizoen af met een eindvoorstelling. Omdat we in 2016 alweer 20 jaar bestaan zal deze eindvoorstelling in het Speelhuis plaatsvinden en doen alle dansleerlingen mee!!!

We kunnen met trots terug kijken op 2 geslaagde voorstellingen die we op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni hebben uitgevoerd in theater het Speelhuis in Helmond. Alle leerlingen dans deden hieraan mee! 

Op vrijdag 26 december 2014 ging de Helmondse musical ‘Berry, de Musical’ in premiere. In totaal waren er 10 voorstellingen, volledig uitverkocht. Een succes waar we met trots op kunnen terug kijken. Dit succes wordt hopelijk over 2 jaar weer herhaald met een nieuwe (Helmondse) musical. Ank was voor deze musical verantwoordelijk voor de choreografie en beweging. 

Voor de kerstperiode in 2016 staat weer een nieuwe musical gepland!


Gister naar de finale van SYTYCD gekeken, morgen naar het Speelhuis voor de dansvoorstelling Rocco. Je bent dansliefhebber of niet.....

Niet gecharmeerd vd sportschool? Wel graag bewegen? Bodyfit, Pilates en Zumba! Bij ons kleine groepen, aandacht, goede begeleiding en sfeer!

Na lange tijd van afwezigheid zijn we weer actief op Facebook!

Wil je zeker zijn v.e. plekje in de les van jouw voorkeur? Wacht dan niet tot de open lesweek maar meld je nu alvast aan voor een proefles!

Op 2 september starten onze lessen. De 1e week is er weer open lesweek. Mooie gelegenheid om kennis te maken met de diverse disciplines.

Vanavond eerste zumba les vd zomercyclus. Ook niet leden kunnen meedoen! Mooie kans vrijblijvend te kijken hoe onze zumba lessen eruit zien!

www.fotopeet.nl