Op maandagavond geef ik van 19.00-20.00  en van 20.00-21.00 pilates bij sportcentrum Coach, Willemstraat in Beek en Donk

Op woensdagochtend van 09.00-10.00 geef ik een bodyfitles. Locatie Balletstudio DANSTIJD, Merelstraat Helmond

 

Info:

Ank de Voogd: 0624564606

Bodyfit:

Een gevarieerde bewegingsles waarin veel spiergroepen worden aangesproken. Na een stevige warming-up en een intensiever conditioneel gedeelte, volgen stretches en spierversterkende oefeningen. Omdat er rekening kan worden gehouden met blessures en/of beperkingen is deze les geschikt voor volwasssenen tot op hoge leeftijd.

 

Pilates:

 


Gister naar de finale van SYTYCD gekeken, morgen naar het Speelhuis voor de dansvoorstelling Rocco. Je bent dansliefhebber of niet.....

Niet gecharmeerd vd sportschool? Wel graag bewegen? Bodyfit, Pilates en Zumba! Bij ons kleine groepen, aandacht, goede begeleiding en sfeer!

Na lange tijd van afwezigheid zijn we weer actief op Facebook!

Wil je zeker zijn v.e. plekje in de les van jouw voorkeur? Wacht dan niet tot de open lesweek maar meld je nu alvast aan voor een proefles!

Op 2 september starten onze lessen. De 1e week is er weer open lesweek. Mooie gelegenheid om kennis te maken met de diverse disciplines.

Vanavond eerste zumba les vd zomercyclus. Ook niet leden kunnen meedoen! Mooie kans vrijblijvend te kijken hoe onze zumba lessen eruit zien!

www.fotopeet.nl